+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

CITY Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

83%
Velmi dobré

dle 128 recenzí

  • Personál

    86%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    80%
  • Pohodlí

    77%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

skupina přátel, 22.7.2011

Brno, Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Děkuji, byla jsem velmi spokojená.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Sokolovičová

skupina přátel, 14.6.2011

Trnava, Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Malé, príjemné, útulné, čisté, lacné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Gollubič

jednotlivec, 18.5.2011

Slovensky

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Klára Vondráčková

jednotlivec, 8.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Velice příjemné a milé recepční, i slečna v restauraci. Hotel zvenku mate, uvnitř čisto, pokoj velký, čistý. Spojení do centra vynikající (cca 30min do centra, tramvaje také jezdí poměrně často). Hluk ze silnice jsem nijak nezaznamenala (možná to bylo dáno víkendem a státním svátkem v neděli). Co je nevýhoda - jakýkoliv hluk na chodbě je slyšet. Bohužel někteří spolubydlící neberou ohledy na druhé. S tím se ale dá těžko něco dělat. Pokud bude někdo shánět v Brně čistý, levný, skromný hotel s celkem dobrou ostupností do centra, mohu jen vřele doporučit.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Helena

dospělý pár, 17.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Čistota perfektní. Soukromí malé - stačilo by přidat dveře mezi ložnici a předsíň, nechápu, proč tam nejsou, místa pro ně by bylo dost a nebyl by slyšet každý krok a každé slovo z chodby. Ve sprše není zásobník na sprchový gel či mýdlo - přitom pevné mýdlo k dispozici není. Parkovné se platí, ovšem parkoviště není hlídané. Tomu nerozumím:). Ale jinou chybu ubytování opravdu nemá. Na nenáročné přespání výborné.

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

michaela šulcová

rodina s malými dětmi, 16.4.2011

brno,česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 14.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marek Vondrák

dospělý pár, 12.4.2011

Jičín,ČR

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Vzhledem k poloze hotelu (přímo u dálnice na Vídeň) a konstrukci budovy (bývalá ubytovna) bych uvítal nižší cenu. Ale: v centru jste MHD za 15 minut, velice příjemný personál, čistý a útulný čerstvě rekonstruovaný pokoj, takže vcelku spokojenost.

Personál
9
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

eva kleinerova

dospělý pár, 10.4.2011

Česká Lípa

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Nepřiměřená cena parkování.Na pokoji nešel chytit internet.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 6.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš Kalina

jednotlivec, 2.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jarmila Juchová

skupina přátel, 28.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Personál vstřícný,vybavení nové, čisté, výborné parkování, dobrý dojezd.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

HC

mladý pár, 26.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Luboš Hornišl

jednotlivec, 22.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

petra nogova

mladý pár, 19.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Je tam velmi dostupna cesta,mhd je to 5 min.a autem se tam taky pekne dostanete,personal je opravdu prijemny a mili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Šrogl

jednotlivec, 4.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jánuš Bárta

jednotlivec, 16.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vemi dobré ubytování vzhledem k ceně a perfektní rezervaci,pokoj čistý a dostatečně vybavený.Zvláště pro krátkodobé ubytování nejvhodnější v Brně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 6.2.2011

Ostrava

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Kostovič

jednotlivec, 2.2.2011

Ústí nad Labem, Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Při výběru City Hotelu rozhodoval u mě poměr cena/kvalita. Je mi jasné, že za nízkou cenu nemohu očekávat služby na úrovni pětihvězdičkového hotelu, mé vysoké hodnocení vychází právě z reality, tedy toho, co za tuto cenu očekávám a co ve skutečnosti hotel nabízí a v tomto směru musím City Hotel pochválit. Byl jsem ubytován v pokoji typu Standard bez sociálního zařízení, se společným sociálním zařízením jsem však byl velmi spokojen, prostory byly čisté, udržované. Velmi ochotné byly recepční i obsluha v restauraci. Vadila mi jen jedna věc, i když podstatná. Můj pokoj č. 107 byl orientován k dálnici na Vídeň, kvůli projíždějícím kamiónům jsem od čtyř hodin ráno nemohl spát, ale je mi jasné, že hotel nejde přestěhovat. Přesto bych uvítal, kdybych o orientaci pokoje k dálnici věděl předem, možná bych si připlatil za jiný pokoj. Celkově jsem byl spokojen. Internet sice funguje jen v hale, ale rychlost připojení je vysoká.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10